Superātrā bezglutēna pica

Ja garšo pica – jāēd pica. Un jāgatavo pašam! Šim nolūkam esmu atradusi ideālu produktu – BauckHof bezglutēna, bezrauga picas maisījumu. Picas sagatavošana aizņems vien dažas minūtes! Picas pamatni sapilda ar jebko, kas iet pie sirds – piemēram, tomātu mērci, dārzeņiem un sieru.

bauckhof-pizza

Kas nepieciešams?

Mīklai

Bauck Hof bezglutēna picas pamatnes maisījums

250 ml remdena ūdens

2 ēdamk. Rapunzel extra virgin olīveļļas

Toppingam

2 ēdamk. Rapunzel maiga tomātu kečupa

1 ēdamk. Rapunzel garšaugu pesto

Sauja sakapātu spinātu

Pāris lapiņas sakapāta bazilika

1 tomāts, sagriezts ripiņās

Mozarellas siers – jo vairāk, jo labāk

full__smf7333kopiekopie

714622-960x720-glutenfreie-pizza-margaritaKas jādara?

Cepeškrāsni uzsilda līdz 225°C. Sauso maisījumu sajauc ar ūdeni un eļļu. Ideāli būs, ja mīklas sajaukšanai izmantosi rokas mikseri. Izrullē mīklu atbilstošā izmērā. Liek uz cepamās plātnes, kurai pārklāts cepamais papīrs. Apsmērē ar kečupu, pesto un papildina ar spinātiem, baziliku, tomātu un Mozarellas sieru. Cep aptuveni 15-20 minūtes.

Lai garšīgi!
paraksts_biobl_Il

 



Ilva Bekmane

Bloga autore

Jau vairāk kā 3 gadus esmu daļa no Biotēkas. Un esmu viena no pirmajām, pie kuras nonāk jaunākie bio produkti un tendences. ''Zaļš'' un bioloģisks dzīvesveids ir mana ikdiena. Tādēļ arī esmu izveidojusi šo blogu, lai dalītos savā kaislībā un zināšanās par ilgtspējīgu dzīvesveidu un palīdzētu arī jums izdarīt pareizās izvēles!

Cieņā pret sevi un pasauli sev apkārt,
Ilva Bekmane

Pārdomām

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti *