Vegānās bezglutēna šokolādes kūciņas

Debešķīgas. Bez piena produktiem. Bez olām. Bez glutēna. Elementāri pagatavojamas. Garšos visiem. Tiešām!

9440225319_e16f886795_k

Kas nepieciešams?

-1 iepakojums Bauck Hof Brownies šokolādes kūciņu maisījuma (maisījums paredzēts aptuveni 12 mazām šokolādes kūciņām)

-150 g Rapunzel kokosriekstu eļļas

-2 ēd.k. sojas miltu (kā alternatīva olām)

-100 ml Isola Bio rīsu-kokosriekstu piena (kā alternatīva dzīvnieku valsts pienam)

-200 g Rapunzel kokosriekstu sviesta (kā alternatīva krēmsieram)

Pagatavošana

Pagatavošanas laiks 5 minūtes. Cepšanas laiks aptuveni 40 minūtes.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 175C. Katliņā izkausē 150 g kokosriekstu eļļas un pievieno 100 ml auksta rīsu-kokosriekstu piena. Atsevišķā bļodā ieber gatavo maisījumu un tam pievieno 2 ēd.k. sojas miltus, visu samaisa. Maisījumam pievieno kokosriekstu eļļas-piena maisījumu un visu kārtīgi izmaisa. Gatavo masu iepilda formiņās. Masu cep 40 minūtes vidējā krāsns nodalījumā.

Lai pagatavotu glazūru, siltā ūdens peldē paturi kokosriekstu sviesta burciņu. Kad tā būs pakususi, to varēsi ar karoti izmaisīt līdz viendabīgai un krēmīgai masai. Krēmu ar karoti smērē uz gatavajām kūciņām. Tās vari baudīt ar pārkaisītām kokosriekstu skaidiņām vai pat sadrupinātiem vegānās šokolādes gabaliņiem.

Lai gardi!

paraksts_biobl_Il



Ilva Bekmane

Bloga autore

Jau vairāk kā 3 gadus esmu daļa no Biotēkas. Un esmu viena no pirmajām, pie kuras nonāk jaunākie bio produkti un tendences. ''Zaļš'' un bioloģisks dzīvesveids ir mana ikdiena. Tādēļ arī esmu izveidojusi šo blogu, lai dalītos savā kaislībā un zināšanās par ilgtspējīgu dzīvesveidu un palīdzētu arī jums izdarīt pareizās izvēles!

Cieņā pret sevi un pasauli sev apkārt,
Ilva Bekmane

Pārdomām

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti *