Vegānisks kūpinātais burkānlasis

Nesen manā redzeslokā nonāca šī fantastiskā ideja – pagatavot lasi bez laša! Smēlos iedvesmu dažādās receptēs un pielāgoju to savai gaumei, izmantojot garšvielas un sastāvdaļas, kas jau ir manās mājās un viegli pieejamas! Kopā ar tradicionālo vai vegānisko krēmsieru, grauzdētu maizīti, citronu un pipariem garšo f a n t a s t i s k i !

Jāņem vērā, ka burkāns pēc zivs negaršos arī sapņos. Burkānlasis piešķir pavisam oriģinālu pieeju maizīšu pagatavošanai un teicami labi garšo kopā ar smalki sagrieztu sīpoliņu, radot bērnības garšu. Gatavu burkānlasi var uzglabāt ledusskapī līdz 1 nedēļai.


Kas nepieciešams?

Kas jādara?

  1. Uzkarsē krāsni līdz 160C.
  2. Nomizo burkānu un ar mizojamo nazi to sadala smalkās sloksnītēs. Tās iztvaicē aptuveni 7-10 minūtes.
  3. Iztvaicētos burkānus sajauc ar visām garšvielām, apmaisa un liek cepeškrāsnī 10-15 minūtes.



Ilva Bekmane

Bloga autore

Jau vairāk kā 3 gadus esmu daļa no Biotēkas. Un esmu viena no pirmajām, pie kuras nonāk jaunākie bio produkti un tendences. ''Zaļš'' un bioloģisks dzīvesveids ir mana ikdiena. Tādēļ arī esmu izveidojusi šo blogu, lai dalītos savā kaislībā un zināšanās par ilgtspējīgu dzīvesveidu un palīdzētu arī jums izdarīt pareizās izvēles!

Cieņā pret sevi un pasauli sev apkārt,
Ilva Bekmane

Pārdomām

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti *