Superlaba kūka. Bez miltiem, bez olām, bez piena produktiem. Viss vegānisks un bezglutēna. Sastāvā arī ķirbis! Elementāri pagatavojama.
Kas nepieciešams?
½ tases Rapunzel kakao pulveris
½ tases Biona kokosriekstu cukura
2 tases ķirbja pure
1 tase Rapunzel kļavu sīrupa, grad A
1 tējk. Rapunzel Burbona vaniļas
Šķipsna Himalaju sāls
1 tāfelīte Vivani tumšās šokolādes kausēšanai
1 tase Rapunzel kokosriekstu eļļa
TOPPINGI PĒC IZVĒLES
Ogas
Kas jādara?
1.Sagatavo ķirbja pure – sagriez ķirbi nelielos gabaliņos un uz vidējas uguns, pielejot mazliet ūdens, sautē aptuveni 20 minūtes. Ja savārīsi vairāk biezeņa nekā nepieciešams – vari uzglabāt to saldētavā un izmantot nākamreiz.
2.Uzsildi krāsni līdz 190 grādiem un sagatavo cepamo trauku, ieklājot tajā ar kokosriekstu eļļu ietaukotu cepamo papīru. Mana cepamtrauka diametrs – 20 cm.
3.Bļodā liec kakao, kokosriekstu cukuru, ķirbja pure, kļavu sīrupu, Burbonas vaniļu un sāli. Un noliec pagaidām malā.
4.Ūdens peldē izkausē šokolādi un kokosriekstu eļļu. Un lej to klāt bļodā pie kakao/kokosriekstu cukura/ķirbja masas. Kārtīgi sajauc.
5.Masu lej uz cepamā papīra un izlīdzini. Liec krāsnī uz aptuveni 60 minūtēm.
6.Atdzesē kūku un izņem no cepamā trauka. Liec ledusskapī uz nakti, lai sastingst. Pasniedz ar ko vien vēlies – piemēram kokosriekstu krēmu un ogām.
Tavas pārdomas par rakstu