Ļoti krēmīgi, mutē kūstoši un ārkārtīgi viegli pagatavojami – izdosies ikvienam! Bez cukura, bez miltiem, bez glutēna, ēd arī vegāni. Visi šie vārdi raksturo bezgrēka zemesriekstu sviesta- šokolādes- banānu groziņus.
Nepieciešams
(6 groziņiem)
-50g Rapunzel zemesriekstu sviesta
-1/2 banāna (sagriezts 6 ripiņās)
-1 tāfelīte Vivani 99% šokolāde (vari izmantot arī 75% šokolādi)
-50g Rapunzel kokosriekstu sviesta
-Silikona formiņas
Pagatavošana
1.Ūdens peldē izkausē 2/3 daļu šokolādes tāfelītes. Vienmērīgi sapilda visās formiņās.
2.Katrā groziņā liek pa vienai banāna ripiņai.
3.Katliņā izkausē kokosriekstu sviestu, iemaisa tajā zemesriekstu sviestu līdz veidojas viendabīga masa. Lej groziņos.
4.Izkausē atlikušo 1/3 daļu šokolādes. Ar to dekorē groziņu.
5.Liek ledusskapī uz aptuveni 1 stundu sastingt.
6.Izņem no formiņām un našķojas vesels!
Šajā receptē vari būt radošs un variēt ar sastāvdaļām. Piemēram, banāna vietā izmanto kādu citu augli,riekstus vai pat cepumu!
Ļoti garšīgi sanāca. Paldies par recepti! Noteikti būs jāatkārto