Vegāna. Bezglutēna. Bez cukura. Jā, tāda var būt šokolāde.
Kas nepieciešams?
-3 ēdamk. Rapunzel kokosriekstu eļļas
-3 ēdamk. Rapunzel kokosriekstu sviesta (muss)
-Saldinātājs pēc izvēles – mēs izmantojām pāris pilītes stēvijas
-75g Rapunzel kokosriekstu čipsu
-Šķipsna Himalaju sāls
-50g Sonnenmacht bioloģisko godži ogu
Kas jādara?
1.Metāla bļodā (vai arī citā karstumisturīgā bļodā) liek kokosriekstu sviestu, kokosriekstu eļļu, saldinātāju un sāli. Izkausē ūdens peldē.
2.Izkausētajā masā iemaisa kokosriekstu čipsus.
3.Cepamo papīru uzklāj uz paplātes vai cita lēzena trauka un ietauko ar kokosriekstu eļļu. Lej uz tā iegūto masu un vienmērīgi izlīdzina. Pa virsu uzkaisa godži ogas. Liek paplāti saldētavā uz 1-2 stundām.
4.Kad šokolāde sacietējusi – lauž to gabalos un bauda.
Tavas pārdomas par rakstu