« Vai Dr. Bronners ziepēm tiešām ir 18 dažādi pielietojumi? || Iedvesmojoši un dabīgi atradumi: marts »
Ja Tev ir vafeļpanna, tad lasi tālāk! Bauckhof bioloģiskie maisījumi ir kaut kas tāds, kas noder ikvienā virtuvē. Jo tie ir ātri un vienkārši pagatavojami! Piedāvājumā ir gan sāļi, gan arī saldi maisījumi. Viens no saldajiem maisījumiem ir vafeļu maisījums, kurā jau viss ir sagatavots perfektā proporcijā – pilngraudu rīsu milti, nerafinēts niedru cukurs, kukurūzas milti, griķu milti, prosas milti, cepamais pulveris, jūras sāls un Burbonas vaniļa! Dalos ar pavisam elementāru pagatavošanas instrukciju zemāk.
Kas nepieciešams?
- Bauckhof bezglutēna vafeļu maisījums
- 75 g sviesta vai kokosriekstu eļļas
- 2 olas vai kādas no olu alternatīvām, piemēram 1/2 saspiesta banāna
- 150 ml (augu) piena
Kas jādara?
- Bļodā ieber sauso maisījumu no iepakojuma.
- Katliņā izkausē sviestu vai kokosriekstu eļļu un pielej pie sausā maisījuma. Turpat pievieno arī olas vai saspiestu banānu. Visu sajauc.
- Pakāpeniski mīklai pievieno pienu, maisot un viendabīgi sajaucot.
- Vafeļu pannu uzkarsē un lej tajā aptuveni 2 ēdamkarotes mīklas un cep brūnas! Vafeles pasniedz ar augļiem vai dažādiem sāļajiem pildījumiem.
Tavas pārdomas par rakstu