Rudens sezonā esmu kļuvusi par kaislīgāku uztura bagātinātāju pētnieci. Tipiskais rudens sagurums arī nepaliek nemanīts. Gribas vairāk parūpēties par sevi, par savu imunitāti un enerģiju. Rudens sabiedrotais imunitātes spēcināšanai un arī ”ātrā palīdzība”, kad sāku justies apslimusi, pēdējos gados ir bijuši Granaimun pilieni. Tas ir granātābolu koncentrāts ar vitamīniem. Tā iemesla dēļ, ka šie pilieni vienmēr veiksmīgi nostrādā manas veselības labā – izlēmu papētīt tuvāk granātābolu pasauli un vērtīgo iedarbību uz veselību.
Granātābols tiek izmantots jau tūkstošiem gadu. Rakstītajos avotos jau 1500 gadā p.m.ē. tas tika pieminēts kā līdzeklis pret parazītiem. Granātābolu sēklu izteiksmīgo sarkano toni rada polifenoli, kas ir spēcīgi antioksidanti. Granātābolu sula satur daudz augstāku antioksidantu daudzumu nekā citas sulas. Svaigi spiestā granātābolu sulā ir 3 reizes vairāk antioksidantu nekā sarkanvīnā un zaļajā tējā. Savukārt 10 ml granātābolu eliksīra (kas ir sulas koncentrāts), atbilst 700 ml sarkanvīna vai zaļās tējas, vai arī 1 glāzei svaigi spiestas granātābolu sulas.
Tavas pārdomas par rakstu