« Atsauksme: Breeze Aquafit & Vitality SPA apmeklējums || Mitrinoši dabīgie produkti ”izslāpušai” ādai »
Ātri pagatavojams bez-piena un bez-rafinētā cukura saldums. Nepieciešama vien šokolāde, sīrups, riekstu sviests un Tonkas pupiņa. Tonkas pupiņa ir vaniļas garšas radiniece, tā saldumam piešķir karamelīgu vaniļas garšu.
Kas nepieciešams?
-
4 tējk. medus vai kāds sīrups
-
150 g riekstu sviesta, es izmantoju Rapunzel mandeļu sviestu
-
1/2 Sonnentor Tonkas pupiņa, sarīvēta
Kas jādara?
-
Ūdens peldē izkausē šokolādi.
-
Iemaisa izkusušajā šokolādē medu.
-
Turpat pievieno riekstu sviestu un uz smalkas sarīvēto Tonkas pupiņu. Samaisa visu līdz viendabīgai konsistencei.
-
Masu lej saldētavai piemērotā lēzenā traukā, kurā ieklāj cepamo papīru. Pa virsu dekorācijai var mazliet uzpilināt riekstu sviestu.
-
Liek saldētavā uz apmēram 2 stundām. Pēc 2 stundām sagriež saldumu gabalos un liek atpakaļ saldētavā vai bauda saldumu!
Tavas pārdomas par rakstu