« Jēgpilnas dāvanas – 2. daļa || Intervija ar skeletonisti Endiju Tēraudu. Veiksmes pamatā ir ieguldītais darbs. »
Universāla un super-ātri pagatavojama vegāniskā recepte! Noder gan gadījumos, kad jācienā ciemiņi, gan arī, kad gribas sev pagatavot ātru pusdienu vai vakariņu ēdienu, kas ledusskapī var stāvēt pāris dienas un garšos lieliski. Šos salātus pagatavoju ar cieto kviešu pastu un dažādiem dārzeņiem, bet droši aicinu eksperimentēt un izmantot, piemēram, bezglutēna pastu un citus dārzeņus pēc izvēles – brokoļus, pupiņas, gurķus, avokado,..
Kas nepieciešams?
-
1/2 paprikas
-
1/2 sarkanā sīpola
-
1/2 tase ķiršu tomātiņu
-
10-12 melnās olīvas
-
sauja sakapātu zaļumu, es izvēlējos kinzu
Mērcei
-
3-4 ēdamk. extra virgin olīveļļas
-
1/2 tējk. Sonnentor ķiploku granulas
Kas jādara?
-
Novāra pastu pēc norādēm uz iepakojuma un atdzesē.
-
Tikmēr sagriež visus dārzeņus pēc iespējas smalkāk.
-
Pagatavo mērci, sajaucot visas sastāvdaļas un ļaujot tai ievilkties, kamēr atdzesē pastu.
-
Sajauc visas sastāvdaļas. Labu apetīti!
Tavas pārdomas par rakstu