« 5 dabīgās dekoratīvās kosmētikas atradumi || Dabīgās kosmētikas produkts, bet sastāvā ir sintētiskas vielas? »
Blogā šodien viesojas Laine Rūdolfa – augu valsts uztura eksperte, thetrivingvegan bloga autore, augu valsts kulināro meistarklašu rīkotāja un vienkārši ļoti sirsnīgs un gaišs cilvēks!
Ja kādam ir ideja, ka augu valsts uzturs ir pliekans un vienveidīgs, tad Laine ir tā, kas apgāž šo ideju. Man ir bijis tas prieks jau vairākkārt nogaršot Laines kulināros šedevrus un katru reizi esmu sajūsmā.
Pirms kāda laika Laine viesojās pie manis ar dateļu konfektēm cienastā! Un no pirmā kumosa es uzlidoju 7 debesīs. Tādēļ palūdzu, vai Laine vēlētos paciemoties arī Bioblogā un atklāt šī fenomenālā salduma elementāro recepti.
Kas nepieciešams?
-
100 g Rapunzel bio mandeles
Kas jādara?
-
Uzsilda cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Uz cepamās pannas vienmērīgā slānī izklāj mandeles un grauzdē cepeškrāsnī aptuveni 10 – 12 minūtes, līdz tās iegūst intensīvāku krāsu (bet uzmanies, ka nepiedeg!). Mandeles izņem no cepeškrāsns un atdzesē.
-
Katras dateles vidiņā liek pa vienai vai divām mandelēm, atkarībā no to izmēra. Dateli viegli aizspiež ciet.
-
Ūdens peldē izkausē tumšo šokolādi un mērcē tajā ar mandelēm pildītās dateles. Tās liek uz cepamā papīra un apkaisa ar sakapātām mandelēm. Ļauj šokolādes kārtai sacietēt un bauda.
Foto: Laine Rūdolfa
Nesenie komentāri