Vegāniski, nesatur glutēnu vai miltus. Augsts olbaltumvielu saturs! Ideāli, lai remdētu kāri pēc našķiem vai arī sagatavotos treniņam. Recepti papildināju ar jaunatklājumu – ķirbju sēkliņu proteīnu – ļoti, ļoti gards un vitamīniem bagāts!
Kas nepieciešams?
No šī daudzuma sanāks 20-22 gab. proteīna cepumiņu
200 g Rapunzel lazdu riekstu
½ tases Rapunzel šokolādes dražejas desertiem
2 ēdamk. Rapunzel kokosriekstu eļļas (ja nevēlas kokosriekstu aromātu tad iesaku YAKSO kokosriekstu eļļu)
1 labi nogatavojies banāns
½ tases Biona kokosriekstu cukura
5 ēdamk. RAAB ķirbju sēkliņu proteīns
1 ēdamk. Rapunzel kakao pulvera (var pievienot vairāk kakao, ja vēlas cepumus šokolādīgākus)
Šķipsna Himalaju sāls un Burbonas vaniļas
Vivani tumšā šokolāde desertiem un sasmalcināti lazdu rieksti toppingam
Kas jādara?
Sasmalcini blenderī lazdu riekstus un šokolādes dražejas līdz vieglai miltu konsistencei. Liek bļodā, kur pievieno banānu, kokosriekstu eļļu un garšvielas. Ar dakšiņu visu kārtīgi samīca. Pievieno cukuru, proteīna pulveri, kakao un atkal kārtīgi sajauc.
Ar rokām veļ bumbiņas un liek uz cepamā trauka, uz kura izklāts cepampapīrs. Ar rokām viegli saplacina bumbiņas. Cep 180C grādos aptuveni 10-12 minūtes līdz cepumi ir viegli apbrūnējuši. Tie būs vēl mīksti, bet pēc tam, atdzesēti ledusskapī, sacietēs.
Kamēr cepumi krāsnī, izkausē šokolādi un sasmalcini riekstus, ar kuriem glazēsi gatavos cepumus! Kad gatavi un glazūra pārlieta, liec ledusskapī uz 30 minūtēm, lai cepumi sacietē un ir gatavi baudīšanai!
Sokolades batoninu razotajs Mars pazinojis par miljona batoninu atsauksanu pec tam, kad Snickers batonina Vacija atrasts plastmasas gabals. Mars” pazi ojis par miljona batoni u atsauk anu p c tam, kad “Snickers” batoni V cij atrasts plastmasas gabals.