« 9 produkti, ar kuriem uzsāku pāreju uz dabīgāku dzīvesveidu || Dabīgie produkti par kuriem Tu vēl iespējams nezināji – iesaka Biotekāri »
Tas ir bijis mans mūžīgais jautājums – kā ātri un garšīgi pagatavot tofu bez neskaitāmām sastāvdaļām. Šķiet, ka esmu nonākusi pie liktenīgās receptes. Vai pamēģināsi arī Tu? Tofu atliek vien sagriezt gabaliņos, iemarinēt pāris minūtes un cept brūnu! Pasniedzu to visbiežāk ar salātiem vai kā šoreiz – ar gazpacho tomātu zupu. Recepte zemāk!
Kas nepieciešams?
- 250 g nosusināta tofu
- 3 ēdamk. Arche Shoyu gaišās sojas mērces
- Sula no 1/2 laima
- 1-2 ēdamk. Biona dateļu sīrupa (vai cita saldinātāja)
- Šķipsna Sonnentor kūpinātas paprikas un čili (ja ir vēlme pēc pikantuma)
- 1 ēdamk. Cosmoveda kokosriekstu eļļas, bez smaržas – cepšanai
Kas jādara?
- Sajauc kopā visas mērcei nepieciešamās sastāvdaļas – sojas mērci, laima sulu, dateļu sīrupu un garšvielas.
- Sagriež tofu kubiņos un sajauc to bļodā ar mērci. Liek ledusskapī uz 15-20 minūtēm iemarinēties, marinēšanās laikā 1 reizi apmaisot.
- Uzkarsē pannā kokosriekstu eļļu un cep tofu brūnu – aptuveni 4 minūtes no katras puses – vai kamēr mērce ir iztvaikojusi.
Tavas pārdomas par rakstu