Skābais krējums, kas nesatur piena produktus. Vakar pārliecinājos, ka tas garšo lieliski ar pikanto čili – meksikāņu ēdienu, kurš baudāms kopā ar tortilja čipsiem.
Krējuma sastāvā arī vērtīgais ābolu sidra etiķis, Himalaju sāls un kumins. Vegāniskais krējums lieliski papildinās dažādus dārzeņus un uzkodas, piemēram dārzeņu čipsus!
Kas nepieciešams?
1 tase Rapunzel indijas riekstu (izmērcētu uz nakti)
2 ēdamk. Raw Health ābolu sidra etiķa
Sula no ½ citrona
1 tējk. Himalaju sāls
1 tējk. Sonnentor maltu melno piparu
½ tējk. Sonnentor malta kumina
¼ tases ūdens (var pievienot arī mazāk ūdeni, ja vēlies biezākas konsistences krējumu)
Kas jādara?
Noskalo izmērcētos indijas riekstus. Sablendē tos kopā ar visām pārējām sastāvdaļām līdz viendabīgai un krēmīgai masai. Un pasniedz kopā ar veģetārajiem burgeriem vai izmanto kā dip-in mērcīti uzkodām.
Nesenie komentāri