« Antipodes sejas ādas attīrīšanas līdzekļu salīdzinājums || Dabīgie risinājumi un produkti problemātiskai ādai »
Deserts, ko var baudīt vai nu siltu vai atdzisušu. Ļoti vienkārši pagatavojams, veselīgs. Labs veids kā sākt izmantot saldētavā esošos ogu krājumus! Ogām noteikti var pievienot jebkurus citus augļus, kas Tev iet pie sirds, piemēram ābolus vai persikus, mango. Aicinu eksperimentēt. Drupačas pagatavoju no mājās esošajiem alternatīvajiem miltiem, kas nesatur graudaugus. Ja Tev nav iebildumi pret graudaugiem, tad droši vari likt lietā arī tos. Pie pasniegšanas šo desertu vari papildināt ar kūstošu saldējumu vai svaigi uzputotu putukrējumu. Gards būs arī pagatavots krēms no biezpiena vai krēmsiera.
Kas nepieciešams?
Ogu kārtai
- 500g saldētu vai svaigu ogu (izmantoju dažādu ogu maisījumu)
- 3ēdamk. Biona dateļu sīrupa
- 1 ēdamk. Bauck Hof kukurūzas cietes
- 1/2 laima sulas
Drumstalām
- 4 ēdamk. Rapunzel mandeļu miltu
- 4 ēdamk. Biona kokosriekstu miltu vai kokosriekstu skaidiņu
- 5 ēdamk. Bauck Hof kvinojas pārslu
- (es nepievienoju, bet var pievienot arī mazliet sasmalcinātu riekstu)
- 3 ēdamk. Biona kokosriekstu cukura
- 2 ēdamk. Biona dateļu sīrupa
- 4 ēdamk. Cosmoveda kokosriekstu eļļas
- šķipsna Himalaju sāls
Kas jādara?
- Uzkarsē krāsni līdz 180C. Ja izmanto saldētas ogas, tad tām jābūt atlaidinātām vai arī tās var viegli noskalot zem silta ūdens. Sajauc ogas turpat cepamajā traukā ar dateļu sīrupu, laima sulu un kukurūzas cieti(kas uzsūks lieko mitrumu no ogām).
- Pagatavo drumstalas – sajaucot visas sausās sastāvdaļas un tad pievienojot dateļu sīrupu un izkausētu kokosriekstu eļļu. Visu sajaucu, izmantojot rokas. Beru pa virsu ogu kārtai.
- Liek sacepumu cepeškrāsnī uz aptuveni 35-40 minūtēm, uzmanot, lai drumstalas nepiedeg.
- Pasniedz vai nu siltu vai atdzesētu vienu pašu vai ar kādu krēmīgu papildinājumu – putukrējumu, saldējumu, biezpiena krēmu.
Tavas pārdomas par rakstu