Ja garšo pica – jāēd pica. Un jāgatavo pašam! Šim nolūkam esmu atradusi ideālu produktu – BauckHof bezglutēna, bezrauga picas maisījumu. Picas sagatavošana aizņems vien dažas minūtes! Picas pamatni sapilda ar jebko, kas iet pie sirds – piemēram, tomātu mērci, dārzeņiem un sieru.
Kas nepieciešams?
Mīklai
Bauck Hof bezglutēna picas pamatnes maisījums
250 ml remdena ūdens
2 ēdamk. Rapunzel extra virgin olīveļļas
Toppingam
2 ēdamk. Rapunzel maiga tomātu kečupa
1 ēdamk. Rapunzel garšaugu pesto
Sauja sakapātu spinātu
Pāris lapiņas sakapāta bazilika
1 tomāts, sagriezts ripiņās
Mozarellas siers – jo vairāk, jo labāk
Kas jādara?
Cepeškrāsni uzsilda līdz 225°C. Sauso maisījumu sajauc ar ūdeni un eļļu. Ideāli būs, ja mīklas sajaukšanai izmantosi rokas mikseri. Izrullē mīklu atbilstošā izmērā. Liek uz cepamās plātnes, kurai pārklāts cepamais papīrs. Apsmērē ar kečupu, pesto un papildina ar spinātiem, baziliku, tomātu un Mozarellas sieru. Cep aptuveni 15-20 minūtes.
Lai garšīgi!
Tavas pārdomas par rakstu