Debešķīgas. Bez piena produktiem. Bez olām. Bez glutēna. Elementāri pagatavojamas. Garšos visiem. Tiešām!
Kas nepieciešams?
-1 iepakojums Bauck Hof Brownies šokolādes kūciņu maisījuma (maisījums paredzēts aptuveni 12 mazām šokolādes kūciņām)
-150 g Rapunzel kokosriekstu eļļas
-2 ēd.k. sojas miltu (kā alternatīva olām)
-100 ml Isola Bio rīsu-kokosriekstu piena (kā alternatīva dzīvnieku valsts pienam)
-200 g Rapunzel kokosriekstu sviesta (kā alternatīva krēmsieram)
Pagatavošana
Pagatavošanas laiks 5 minūtes. Cepšanas laiks aptuveni 40 minūtes.
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 175C. Katliņā izkausē 150 g kokosriekstu eļļas un pievieno 100 ml auksta rīsu-kokosriekstu piena. Atsevišķā bļodā ieber gatavo maisījumu un tam pievieno 2 ēd.k. sojas miltus, visu samaisa. Maisījumam pievieno kokosriekstu eļļas-piena maisījumu un visu kārtīgi izmaisa. Gatavo masu iepilda formiņās. Masu cep 40 minūtes vidējā krāsns nodalījumā.
Lai pagatavotu glazūru, siltā ūdens peldē paturi kokosriekstu sviesta burciņu. Kad tā būs pakususi, to varēsi ar karoti izmaisīt līdz viendabīgai un krēmīgai masai. Krēmu ar karoti smērē uz gatavajām kūciņām. Tās vari baudīt ar pārkaisītām kokosriekstu skaidiņām vai pat sadrupinātiem vegānās šokolādes gabaliņiem.
Lai gardi!
Tavas pārdomas par rakstu