Svētku noskaņās ir tapušas biešu kūciņas, kas lauž visus stereotipus par bietēm. Veselīgi. Bez glutēna. Bez piena produktiem. Vegānas.
Kas nepieciešams?
6 kūciņām
-2 vidējas bietes, vārītas vai tvaicētas un mizotas
-1 banāns
-100 ml Isola Bio mandeļu piena, pēc nepieciešamības var pievienot vairāk
-1 ēdamk. Raw Health ābolu sidra etiķa
-80 g Rapunzel Rapadura nerafinēta niedru cukura
-3 ēdamk. Rapunzel kokosriekstu eļļas, izkausēta
-1/3 tējk. Rapunzel Burbonas vaniļas
-100g Biona kokosriekstu miltu
-1 tējk. BioVegan cepamā pulvera
-50 g Rapunzel valriekstu, sasmalcinātu
Kas jādara?
1.Sasildi cepeškrāsni līdz 190 grādiem.
2.Sarīvē bietes un ar dakšiņu saspied banānu.
3.Lielā bļodā sajauc mandeļu pienu ar etiķi. Pievieno cukuru, kokosriekstu eļļu, vaniļu, bietes un saspiesto banānu.
4.Sajauc miltus ar cepamo pulveri, sasmalcinātiem valriekstiem un iemaisi šīs sausās sastāvdaļas pie slapjās masas lielajā bļodā.
5.Ietauko cepamo formu un vienmērīgi pildi tajā kūciņu masu. Cep 25-30 minūtes. Keksiņu gatavību pārbaudi, iedurot tajos ar koka irbulīti. Ja irbulītis sauss – keksiņi gatavi.
Lai garšīgi!
Tavas pārdomas par rakstu