« Salīdzinu 9 Antipodes dabīgo lūpu krāsu toņus || Dr. Hauschka sejas ādas kopšanas 28+ dienu tests »
Nesen manā redzeslokā nonāca šī fantastiskā ideja – pagatavot lasi bez laša! Smēlos iedvesmu dažādās receptēs un pielāgoju to savai gaumei, izmantojot garšvielas un sastāvdaļas, kas jau ir manās mājās un viegli pieejamas! Kopā ar tradicionālo vai vegānisko krēmsieru, grauzdētu maizīti, citronu un pipariem garšo f a n t a s t i s k i !
Jāņem vērā, ka burkāns pēc zivs negaršos arī sapņos. Burkānlasis piešķir pavisam oriģinālu pieeju maizīšu pagatavošanai un teicami labi garšo kopā ar smalki sagrieztu sīpoliņu, radot bērnības garšu. Gatavu burkānlasi var uzglabāt ledusskapī līdz 1 nedēļai.
Kas nepieciešams?
- 2 vidēji burkāni
- 4 ēdamk. extra virgin olīveļļas
- 1/2 tējk. Sonnentor kūpinātas paprikas
- 1/3 tējk. Sonnentor kūpinātā sāls
- 1/2 sula no laima
- 1/2 tējk. Arche Tamari mērces
Kas jādara?
- Uzkarsē krāsni līdz 160C.
- Nomizo burkānu un ar mizojamo nazi to sadala smalkās sloksnītēs. Tās iztvaicē aptuveni 7-10 minūtes.
- Iztvaicētos burkānus sajauc ar visām garšvielām, apmaisa un liek cepeškrāsnī 10-15 minūtes.
Raksta autore Ilva Jasmīne Bekmane, ilva.jasmine
Nesenie komentāri