Kā garšīgi pagatavot tofu

Tas ir bijis mans mūžīgais jautājums – kā ātri un garšīgi pagatavot tofu bez neskaitāmām sastāvdaļām. Šķiet, ka esmu nonākusi pie liktenīgās receptes. Vai pamēģināsi arī Tu? Tofu atliek vien sagriezt gabaliņos, iemarinēt pāris minūtes un cept brūnu! Pasniedzu to visbiežāk ar salātiem vai kā šoreiz – ar gazpacho tomātu zupu. Recepte zemāk!

 


Kas nepieciešams?

 Kas jādara?

  1. Sajauc kopā visas mērcei nepieciešamās sastāvdaļas – sojas mērci, laima sulu, dateļu sīrupu un garšvielas.
  2. Sagriež tofu kubiņos un sajauc to bļodā ar mērci. Liek ledusskapī uz 15-20 minūtēm iemarinēties, marinēšanās laikā 1 reizi apmaisot.
  3. Uzkarsē pannā kokosriekstu eļļu un cep tofu brūnu – aptuveni 4 minūtes no katras puses – vai kamēr mērce ir iztvaikojusi.

Receptē pieminētās specifiskās sastāvdaļas ir no veikalu tīkla ”Biotēka”, tostarp internetveikala: www.bio.lv



Ilva Bekmane

Bloga autore

Jau vairāk kā 3 gadus esmu daļa no Biotēkas. Un esmu viena no pirmajām, pie kuras nonāk jaunākie bio produkti un tendences. ''Zaļš'' un bioloģisks dzīvesveids ir mana ikdiena. Tādēļ arī esmu izveidojusi šo blogu, lai dalītos savā kaislībā un zināšanās par ilgtspējīgu dzīvesveidu un palīdzētu arī jums izdarīt pareizās izvēles!

Cieņā pret sevi un pasauli sev apkārt,
Ilva Bekmane

Pārdomām

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti *