Ļoti ātri pagatavojams un atvēsinošs našķis. Dabīgi salds un veselīgs. Sastāvā vien 3 pamata sastāvdaļas, bez rafinētā cukura vai nevajadzīgām piedevām. Galvenajā lomā kokosrieksti – it īpaši kokosriekstu sviests. Kas tiek iegūts no kokosriekstu mīkstuma, to samaļot un iegūstot Rafaello saldumam līdzīgu krēmu, kurš fantastiski iederas visdažādākajos desertos.
Man vēl ir īpašs šīs trifeles ēšanas paņēmiens – sagriežot augļus, pievienojot jogurtu un pāri pārkaisot dažādus superfoodus un sadrupinot šo trifeli.
Kas nepieciešams?
- 1/3 tases Rapunzel kokosriekstu sviesta (tas nav tas pats, kas eļļa)
- 1/3 tases Biona kokosriekstu miltu
- 3-4 ēdamk. Biona dateļu sīrupa vai Biona brūno rīsu sīrupa
Pēc nepieciešamības var pievienot mazliet Isola Bio kokosriekstu krēma
Kas jādara?
Visas sastāvdaļas liek blenderī un blendē līdz viendabīgai konsistencei. Ja konsistenci vēlies šķidrāku – pievieno mazliet kokosriekstu krēma. Veļ bumbiņās un liek ledusskapī sastingt.
Tavas pārdomas par rakstu