Garšīgi
Garšīgi
Spirulīna: kas labāks? pulveris, tabletes vai svaigā sula?
Pēdējo gadu laikā vairākkārtīgi cenšos integrēt spirulīnu savā ikdienā. Kādēļ? Jo šaubu nav, ka tā ir superveselīga un, manuprāt, tāds intensīvs veselības kurss mirkļos, kad organismam vajag trieciendevu ar vitamīniem. Esmu mēģinājusi gan pulveri, gan kapsulas, gan svaigo spirulīnas sulu ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
5 oriģināli veidi kā izmantot riekstu sviestus
Riekstu sviestus patiesībā var izmantot dažādos veidos - ne tikai pieliekot pie putras vai ēdot tieši no burciņas. Padalīšos šajā ierakstā ar saviem iecienītākajiem viediem kā izmantot riekstu sviestus ikdienā! Jāpiemin, ka cenšos izvēlēties tieši bioloģiskus riekstu sviestus, jo rieksti ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
Kraukšķīgs tofu panējumā un kļavu sīrupa mērcē
Tofu ir viens no olbaltumvielām bagātākajiem augu valsts produktiem. Tas pats par sevi ir ar neitrālu un maigu garšu, tādēļ visa māksla slēpjas garšvielās un mērcē, ar ko to pagatavo. Šeit ideja kā gardi pagatavot šo ēdienu! Nepieciešams: 400 g ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
Atradums: Fermentēts probiotiku dzēriens ZOE
Labas probiotikas atrast ir grūti. Tādēļ priecājos, ka ar katru gadu tirgū ienāk aizvien jauni un vērtīgi produkti, vēršot uzmanību uz to, ka veselīga vēdera darbība patiesi ir mūsu labsajūtas pamatā. Par savu pieredzi gremošanas veselības uzlabošanai blogā rakstīju šeit ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
Ēdiens kā meditācija
Mani ceļi priecīgas sagadīšanās kārtā krustojās ar Oksanu, kas instagramā šobrīd stāv aiz @ginger.bite un @fermentful vārdiem. Apbrīnoju viņas spēju uzdrīkstēties un nest pasaulē jaunas idejas, sekojot savam autentiskajam ceļam. Līdz šim Oksana vadīja ļoti interesantas fermentācijas, zerowaste un Bali ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
Kas ir labas brokastu putras pamatā?
Lielai daļai sabiedrības vārds “putra” asociējas ar ko prastu, negaršīgu un pat pārlieku apnicīgu. Tiesa, laiki, kad to dekorējām ar vecmammas pagatavoto ievārījumu vai sviesta pikuci, ir beigušies. Meistarīgi pagatavota putra var pārtapt par garšīgu desertu un ēdienreizi, kuru Tu ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
Pildītās tortiljas receptes. 3 idejas
Kur es biju agrāk? Pēdējo mēnešu laikā esmu sākusi eksperimentēt ar pildītajām-locītajām tortiljām. Es esmu sajūsmā. Šajās tortiljās var likt gandrīz jebko, ko sirds kāro gan saldā, gan sāļā versijā un tās ir piemērotas gan brokastīm, gan pusdienām, gan vakariņām ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
Čavanprašs. Viens no vērtīgākajiem Ājurvēdas produktiem veselībai
Čavanprašs ir Ājurvēdas uztura bagātinātājs, kas satur ļoti koncentrētu augu un minerālvielu maisījumu. Tas ir paredzēts, lai atjaunotu vispārējo enerģiju, vairotu spēku, noturību un ķermeņa vitalitāti. Čavanprašs ir izgatavots no apmēram 50 dažādiem austrumu augiem un to ekstraktiem, kā pašu ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
Interesanti fakti par matchu un Matcha Dalgona recepte
Man matcha trends ir tikai sācies, kopš nopirku pirmo, patiešām labas kvalitātes Keiko matcha pulveri. Atzīšos, ka vienmēr līdz šim pirku lētāko matcha pulveri. Un tieši šī iemesla dēļ, matcha tēja man nekad nav gājusi pie sirds - tā ir ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
Bezglutēna miltu pankūku recepte
Bezglutēna kulinārija man ir aktuāla jau pāris gadus, jo tā vienkārši jūtos labāk! Neuzskatu, ka šī izvēle mani ierobežo, bet drīzāk rosina izmēģināt dažnedažādas receptes un gatavot vairāk pašai. Kā viens no manā virtuvē obligāti esošiem produktiem, ir Bauck Hof ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>