Dabīgie uzņēmumi ar dvēseli – franču bio kosmētika Coslys

Cik skaisti un nozīmīgi būtu parunāt par labajiem darbiem. Par iedvesmu un labu nolūku, ar kuru tika uzsākti daudzi dabīgie zīmoli. Par viņu ieguldījumu pasaules labā un pieturēšanos savām vērtībām ...
Lasīt tālāk >>

Dabīgie produkti par kuriem Tu vēl iespējams nezināji – iesaka Biotekāri

Ja kādreiz esi ciemojies Biotēkas veikalā, tad arī Tu zini, cik zinošas ir Biotekāres! Tādēļ iedomājos, ka man ir jāizmanto šī iespēja un jāapkopo gadu gaitā sakrātie atklājumi - varbūt ...
Lasīt tālāk >>

Kā garšīgi pagatavot tofu

Tas ir bijis mans mūžīgais jautājums - kā ātri un garšīgi pagatavot tofu bez neskaitāmām sastāvdaļām. Šķiet, ka esmu nonākusi pie liktenīgās receptes. Vai pamēģināsi arī Tu? Tofu atliek vien ...
Lasīt tālāk >>

9 produkti, ar kuriem uzsāku pāreju uz dabīgāku dzīvesveidu

Bieži saņemu jautājumu, ar kuriem produktiem uzsākt pārmaiņas uz zaļāku dzīvesveidu? Ne reti arī saņemu jautājumu par to, vai tagad būtu jāizmet visi līdz šim lietotie produkti un jānomaina pret ...
Lasīt tālāk >>

Spāņu tradicionālais ēdiens – patatas bravas

Spāņiem un latviešiem ir vismaz viena ļoti kopīga lieta - mīlestība pret kartupeļiem! Neviens autentisks spāņu krodziņš vai arī pat restorāns neiztiek bez tradicionālās ''tapas'' jeb uzkodas - ''patatas bravas'', ...
Lasīt tālāk >>

Alioli – vegāniskā ķiploku majonēze

Vēlos iepazīstināt jūs ar pāris Spānijas reģiona tradicionālajām receptēm, kuras varētu arī jūsu mājās ienest vairāk garšas baudījuma. Alioli mērce ir Vidusjūras reģiona neatņemama sastāvdaļa. Tradicionāli gatavo no Vidusjūrai tik ...
Lasīt tālāk >>


Ilva Bekmane

Bloga autore

Jau gandrīz 4 gadus esmu daļa no Biotēkas. ''Zaļš'' un bioloģisks dzīvesveids ir mana ikdiena. Ne vien tādēļ, ka tas ir mans darbs, bet arī tādēļ, ka esmu pārbaudījusi šī dzīvesveida efektivitāti uz sevis. Šis blogs ir par pilsētnieces ceļu uz dabīgāku dzīvesveidu. Kopīgi rodot veselīgākas alternatīvas un iemācoties dzīvot zaļāk!

Cieņā pret sevi un pasauli sev apkārt,
Ilva Bekmane