Garšīgi
Garšīgi
Avokado friteri
Vai ticēsiet, ja teikšu, ka garšo pēc frī kartupeļiem? Mīksts vidiņš un kraukšķīga garoziņa. Un viss veselīgs (ja saskaņosi ar veselīgu mērci)! Kurš gan būtu domājis, ka arī avokado var piedzīvot šādu piedzīvojumu. Kas nepieciešams? (dubulto vai trīskāršo recepti ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
Viegli pagatavojami vegāniskie cepumi ar 5 minūšu kazeņu ievārījumu
Patīkami drupeni, sulīgi un vasarīgi veselīgie cepumi, kas nesakaltīs cieti kā akmens. Sastāvā ir veselīgie kokosriekstu un mandeļu milti, saldināti ar kokosriekstu cukuru un viducis pildīts ar 5 minūtēs pašgatavotu mājas veselīgo ievārījumu, kuram vari izmantot tikko lasītas, svaigas ogas ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
Grilētu baklažānu mērce – alternatīva humusam
Šī veselīgā mērce ir diētiskāka alternatīva humusam. Tuvajos austrumos tā tiek saukta arī par Baba Ganoush un baudīta ar grilētu pitas maizi. Tā ļoti labi garšo arī kopā ar ceptiem dārzeņiem un sāļajiem plācenīšiem. Turklāt šī mērce satur vairākas saujas ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
Vienkāršākais veids kā pagatavot Falafel + video
Šis ir klasisks Austrumu ēdiens, kuru pagatavo no turku zirņiem, garšvielām, cep eļļā kraukšķīgu un tradicionāli pasniedz ar humusu un dažādiem dārzeņiem. Falafel ir būtiska veģetārās un vegāniskās kulinārijas sastāvdaļa, jo ir sātīgs un olbaltumvielām bagāts ēdiens! Zem video atrodi ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
Augu valsts šefpavāres Montas Rozenburgas 4 pavasara Detox receptes
Iepazīstieties ar Montu Rozenburgu - fantastisku un pozitīvu cilvēku. Ar Montu satikāmies Spānijā, saulainās dzīves meklējumos. Šī pusotra gada laikā, sekojot saviem sapņiem un iecerēm, Monta ir atvērusi savu vegānisko un bioloģisko kafejnīcu - Bunny's Deli pašā Madrides sirdī. Monta ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
Veselīgs bez-piena superfood saldējums no 2 sastāvdaļām
Es zinu, cik ļoti jums garšo banana-nice cream, jeb krēmīgais un saldais gardums, kuru iegūst vien no sasaldēta un sablendēta banāna. Izlēmu to apvienot tandēmā ar jauno Sonnentor biešu lattes maisījumu. Šī maisījuma sastāvā ir veselīgais superfoods - biešu pulveris, ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
Kā fermentēt dārzeņus?
Šobrīd nodarbojos ar projektu - atgriezt labās baktērijas savā gremošanas traktā un aizsūtīt prom sliktās. Iztēlojos, ka tas ir gluži kā izīrēt savu māju īrniekiem, kuri to nekopj, noposta un vispār arī nemaksā par īri (sliktās baktērijas). Bet mūsu pašu ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
Kurus dārzeņus var ēst arī ne-bioloģiski audzētus?
EWG (Environmental Woking group) ir nākusi klajā ar savu ikgadējo ziņojumu par pesticīdu atliekvielām augļos un dārzeņos. EWG ir Amerikas bezpeļņas organizācija, kura specializējas ķimikāliju izpētes, lauksaimniecības subsīdiju, un publisko zemju jomā. Katru gadu šī organizācija izpēta augļu un dārzeņu ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
Kā pagatavot Kurkumas latti jeb zeltaino pienu + video
Blogā jau agrāk esmu rakstījusi par Kurkumas Latti jeb Zeltaino pienu. Šoreiz vēlējos nodemonstrēt soli pa solim, cik vienkārši un ātri ir iespējams pagatavot šo veselīgo dzērienu! Zem video skati arī izmantotās sastāvdaļas un rakstisku recepti. Kas nepieciešams un kurus ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
Mac ‘n’ cheese recepte – vegāniska un bezglutēna – video
Šī slavenā macaroni and cheese jeb mac 'n' cheese recepte ir īsts komforta ēdiena iemiesojums. Ļoti sātīga, bet tajā pašā laikā arī veselīga! Sastāvā nav glutēns un recepte ir vegāniska. Parasto makaronu vietā izmantoju lēcu pastu, kā arī mērci pagatavoju ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>