Garšīgi
Garšīgi
Pildīts saldais kartupelis ar lēcām, guakamoli un jogurta mērci
Sātīgas un tajā pašā laikā veselīgas maltītes ideja. Saldos kartupeļus atsevišķi pagatavoju krāsnī un pildīju ar lēcu un dārzeņu maisījumu, kuru papildināju ar guakamoli un jogurta-tahini mērcīti - izdevās fenomenāli! Turpini lasīt, lai uzzinātu recepti. - Kas nepieciešams? - ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
2018. gada bloga populārākās desertu receptes Tavai svētku iedvesmai
Apkopoju 2018. gadā atzītākās BioBloga receptes kā svētku veselīgo desertu iedvesmu Tev! Kuru no šīm receptēm pagatavosi Tu? Aicinu Tevi arī celt uz svētku galda kādu bezgrēka našķi! Kafijas-riekstu karameles batoniņi bez cukura Pavisam veselīgiem svētkiem! Esmu atklājusi, ka našķiem ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
Banānu-bumbieru-šokolādes bezglutēna maize
Viegli pagatavojama saldā maize, kas nesatur glutēnu un olas! Maizīte sanāk sulīga un mīksta - gluži kā kūka. Kviešu miltu vietā izvēlējos rīsu miltus, izdotos noteikti arī ar kādiem citiem alternatīvajiem miltiem, piemēram griķu. Kā arī rafinēto cukuru aizvietoju ar ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
Vegānisks kūpinātais burkānlasis
Nesen manā redzeslokā nonāca šī fantastiskā ideja - pagatavot lasi bez laša! Smēlos iedvesmu dažādās receptēs un pielāgoju to savai gaumei, izmantojot garšvielas un sastāvdaļas, kas jau ir manās mājās un viegli pieejamas! Kopā ar tradicionālo vai vegānisko krēmsieru, grauzdētu ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
Veģetārā Boloņas mērce
Lieliski izdevies eksperiments, lai pagatavotu Boloņas mērci veģetārā un vegāniskā versijā - šoreiz bez pākšaugiem! Mājinieki (neveģetārieši) atzina recepti par izdevušos, tātad bingo! Nekāds lielais darbs pie šī meistardarba nav jāpieliek, atliek vien visu sagriezt un pievienot pannā īstajā brīdī ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
Biobloga iemīļots: Novembris
Garšīgi, skaisti un dzīvespriecīgi mani novembra atklājumi. Iedvesma arī Tavai matu, ķermeņa un sejas kopšanai, kuru vari papildināt ar pāris dabīgajiem gardumiem un dzīves izbaudīšanu! Manos novembra favorītos savijas daudz pārdomātu saldu smaržu, tekstūru un siltu sajūtu. - Skaisti - ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
Ogu sacepums ar kraukšķīgām drumstalām – bez miltiem
Deserts, ko var baudīt vai nu siltu vai atdzisušu. Ļoti vienkārši pagatavojams, veselīgs. Labs veids kā sākt izmantot saldētavā esošos ogu krājumus! Ogām noteikti var pievienot jebkurus citus augļus, kas Tev iet pie sirds, piemēram ābolus vai persikus, mango. Aicinu ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
Kā diedzēt? Vienkārša sēklu diedzēšanas pamācība – video
Diedzēt var visdažādākās sēkliņas, pupiņas, riekstus, graudus. Diedzēšanai izvēlos tikai bioloģisko produkciju, jo tā varu būt droša, ka tā nav apstrādāta ar kaut ko. Bioloģiskie graudi un sēklas dīgst vienmēr, jo ir dzīvi. It īpaši droša esmu par speciālajām Bavicchi ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
Veselīgi saldā kartupeļa brauniji + video
Līdz šim visgardākie brauniji, kas tapuši manā virtuvē! Vegāniski, nesatur glutēnu un rafinēto cukuru. Brauniju noslēpums ir saldais kartupelis, kas braunijus padara sulīgus, mīkstus un citādā ziņā ārkārtīgi garšīgus. Kamēr uzņēmu gatavā braunija bildes, aizkadrā tajā laikā nenoturējos un notiesāju ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>
Dabīgie produkti par kuriem Tu vēl iespējams nezināji – iesaka Biotekāri
Ja kādreiz esi ciemojies Biotēkas veikalā, tad arī Tu zini, cik zinošas ir Biotekāres! Tādēļ iedomājos, ka man ir jāizmanto šī iespēja un jāapkopo gadu gaitā sakrātie atklājumi - varbūt arī Tu atklāsi ko jaunu? Vai arī jaunu veidu kā ...
Lasīt tālāk >>
Lasīt tālāk >>